За нас

Вие сте в онлайн магазина на Corgif-card.com – магазин за ръчно изработени, луксозни поздравителни картички, покани за различни поводи и оригинални рекламни подаръци.

Това, което предлагаме ни прави много по-различни от всички останали онлайн магазини. Какво е различното? Предлагаме изключително лесен и бърз начин за поръчка и доставка на картички, рекламни сувенири или покани.

За няколко минути пред компютъра, без усилие и губене на време, Вие можете:

- да изберете своята поздравителна картичка или покана;

- да изберете поздравителен текст между многото готови пожелания, които ще видите на два езика /български и английски /;

- да поръчате надписване или лазерно гравиране на избраното пожелание или да предложите ваш собствен текст;

- да изберете рекламни подаръци, които ние да гравираме по избран от вас дизайн с поставяне на фирмено лого;

- да получите поръчаното в точното време и на точното място чрез куриер;

- да заплатите както ви е удобно: с кредитна или дебитна карта, с банков превод, с наложен платеж или кеш в офиса на Corgif;

- да получите електронна фактура след плащането.

След всичко изброено дотук, остава само да ни потърсите, за да се убедите лично, че Corgif-card.com наистина предлага уникални продукти и перфектно обслужване.

Ако сте в сферата на бизнеса и не разполагате с време, но често Ви се налага да изпращате поздравителни картички, покани или да поднасяте рекламни сувенири нa партньори или колеги, то Вие сте на точното място!

Само направете своя избор, всичко останало ще свършим вместо Вас!

Поздравителните картички и покани са малки произведения на изкуството и могат да се намерят единствено и само при нас! Рекламните подаръци са оригинални, по дизайнерски проект и всички могат да бъдат лазерно гравирани и персонализирани.

Corgif-card.com е свързан с другия наш онлайн магазин за корпоративни подаръци www.corgif.com Двата сайта се допълват взаимно и улесняват максимално онлайн пазаруването на качествени стоки без губене на време.